Open airsoft skirms

Iedere zondag kun je van 10:00 tot 16:00 uur terecht voor onze Open Skirms.

Neem deel aan de Open Airsoft Skirms

Iedere zondag organiseren wij een Open Skirm. Bij de Skirms is iedereen welkom, mits je aan één van de volgende voorwaarden voldoet:

  • Je bent lid van de NABV
  • Je komt mee als een introducee van een NABV lid.
  • Je wordt uitgenodigd als introducee door TeamGameZ.
  • Je hebt je van te voren ingeschreven voor de Skirm en je hebt hier een bevestiging van ontvangen.

Tijdens de Open Skirm kun je met je eigen uitrusting spelen. Mocht je nog niet over een uitrusting beschikken, dan kun je een uitrusting bij ons huren. De kosten van een complete uitrusting bedragen € 30,95. Hierbij is inbegrepen:

  • Overall
  • Masker
  • Dragon airsoft wapen (AEG)
  • 5.000 bb’s

Kosten

De deelname kosten aan een Open Skirm bedragen € 25,95 per persoon.

Inschrijven

Voor elke Open Skirm hebben wij maximaal 50 spots. Om die reden moet je je van te voren inschrijven via deze website. Je bent pas verzekerd van een plekje wanneer je een bevestigingsmail hebt ontvangen van je inschrijving.

Skirm bij TeamGameZ

Oudjaars Skirm

Op zondag 31 december organiseren wij van 10:00 tot 16:00 uur een Oudjaars Skirm. Kom dus lekker het jaar bij ons afsluiten tijdens een spectaculaire indoor skirm!

Pistol & Shotgun only skirmsPistol & shotgun only skirm

Naast de Open Skirms op zondag organiseren wij iedere eerste vrijdagavond van de maand een speciale ‘Pistol & Shotgun only’
skirm. Je kunt spelen van 19:00 tot 22:00 uur. We houden het deelnemersaantal lager (max. 24 spelers) en we spelen andere missies en opdrachten dan tijdens de Open Skirms.

Je kunt hier aan deelnemen onder dezelfde voorwaarden als de normale Open Skirm. We bieden alleen geen mogelijkheid om materiaal bij ons te huren tijdens deze Skirms.

Kosten

De deelname kosten aan een Pistol & Shotgun only Skirm bedragen € 18,95 per persoon.

Inschrijven

Voor de ‘Pistol & Shotgun only Skirm’ hebben wij maximaal 24 spots. Om die reden moet je je van te voren inschrijven via deze website. Je bent pas verzekerd van een plekje wanneer je een bevestigingsmail hebt ontvangen van je inschrijving.

Menu